skip to Main Content

Makes a home!

By-Boo

By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje. Ja, ze haken in op actuele woontrends (en snel ook), maar geven er altijd nèt even een andere draai aan. Ze durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Met deze bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je je interieur volledig compleet. Ofwel, By-Boo, Makes a Home!

By-Boo weet altijd weer te verrassen

Of het nu gaat om die unieke Bohemian eye-cather, de zwarte industriële tafellamp, die gekke stalen tor op pootje, dat geprinte exotische kamerscherm van bamboe, een stapel kleurrijke kussens óf een fluwelen lounge chair; By-Boo weet áltijd weer te verrassen. Eergisteren. Gisteren. Vandaag. Morgen. En in de toekomst!

Wil jij By-Boo ervaren en je helemaal laten inspireren op interieurgebied, kom dan langs in onze showroom. Samen met de merken Eleonora en Sevn voorzien we jou aan wooninspiratie in onze ruim 100m2 studio.

Onze By-Boo collectie:

Back To Top