Laat je huis stralen met de warme omhelzing van Gascoigne & King!

Gascoigne & King

Bronwyn Gascoigne en Dean King zijn de drijvende kracht achter het merk Gascoigne & King. Met een grote interesse in geur, parfums en prachtige natuurlijke producten, begonnen zij kaarsen te maken nadat ze het ongelooflijk moeilijk vonden om hoogwaardige, milieuvriendelijke producten te kopen met de nadruk op spannende geurmengsels met een geweldig design.

Tegen 2008 had het team een reeks prachtige geurkaarsen gemaakt. Het woord verspreid zich onder de boetiekjes en retailers in Australië. Zo is de reis van Gascoigne & King begonnen. Het assortiment is ontwikkeld met een focus op minimalistisch design en de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor onze omgeving.

Hun inspiratie komt van de plaatsen in de wereld waarin we leven. Alle kaarsen worden met de hand gemaakt in hun studio in Surry Hills, Sydney.

Milieuvriendelijk, duurzaam en ecologisch

Gascoigne & King zet zich in om milieuvriendelijke producten te maken met onder andere duurzaam gekweekte eco-soja was en metaalvrije katoenen lonten. Als resultaat; zalige luxe!

Onze Gascoigne & King collectie:

Back To Top