Exclusieve Wandbekleding…

Geopietra Steenstrips

Deze bijzondere Geopietra Steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuurstenen ter wereld. De natuurlijke muurstrips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Deze mooie moderne en mediterrane Natuurstenen zijn niet van echt te onderscheiden. Iedere compositie van gevelbekleding is namelijk mogelijk. Dankzij diverse kleuren, soorten en voegmaterialen.

Luxx Living & Lifestyle is officieel samenwerkingspartner van Geopietra als het gaat om deze bijzondere wandbekleding. Geopietra Steenstrips: de meest geloofwaardige, gereconstrueerde en ecologische natuurstenen voor wand- en muurbekleding ter wereld.

Mogelijkheden

De Steenstrips van Geopietra zijn leverbaar in 3-7 verschillende kleuren. Iedere Steenstrip heeft bovendien een unieke kleur. Het is hierdoor bijna niet mogelijk eenzelfde Geopietra-Steen in een partij aan te treffen. Het voegmateriaal van Geopietra is overigens in 6 kleuren verkrijgbaar en kan op meerdere manieren worden afgewerkt. Niet alleen met een fijne, maar juist ook met een grove korrel.

Geopietra Steenstrips worden veelvuldig toegepast. Vooral als gevel- en wandbekleding. Daarnaast ook voor buitenmuren en voor gevelrenovatie. Geopietra heeft een zeer hoge emotionele en esthetische waarde. De verwerking van Geopietra Steenstrips is uitdagend. Het resultaat verbluffend! Het ziet en voelt namelijk als echte Natuursteen en dan is het zelfs nog mogelijk om de kleur en de vorm te kiezen. Oude details (dichtgemetselde ramen) houten constructies, trekijzers etc. kunnen toegevoegd worden voor een optimaal resultaat.

Licht in gewicht

Geopietra Steenstrips wegen gemiddeld 35 tot maximaal 50 kilo per m2. Dit in vergelijking met een Natuurstenen muur welke vaak het gewicht van 600 tot 700 kilo per m2 bereikt. Vanwege het lage gewicht kan de Geopietra als Steenstrips buiten ook op lichte ondergronden. Zoals bijvoorbeeld op warmte isolerende systemen, gipsplaten en cement. Maar kan ook op geïsoleerde staalplaten en bewegelijke structuren worden gezet. Overigens wel in sommige gevallen in combinatie met een benodigde voorbewerking.

Uniek & Vakmanschap

Geopietra is een uniek product dat men met hoge vakmanschap produceert. Met natuurlijke grondstoffen kleurt men zorgvuldig iedere Steen handmatig.  Hiermee realiseert u de sfeer van oude Natuurstenen muren zoals in het buitenland.

Na het plaatsen, bereikt de Sierlijke Strip zijn volmaaktheid en wordt Geopietra een onnavolgbaar product. Het plaatsen van Geopietra Steenstrips leidt tot een massief ogende Natuurstenen muur waar men meer dan trots op kan zijn. Het is geschikt voor binnen en buiten.

Onze greep uit onze Geopietra collectie:

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Back To Top