skip to Main Content

Gratis interieuradvies!

Bij aankoop van bijzondere wandbekleding een gratis interieuradvies t.w.v. € 100,- !!!

Het interieuradvies

Het interieuradvies bestaat uit een gepersonaliseerd moodboard, een visietekst en een visueel concept. Om de stijl en de sfeer zichtbaar te maken die jij voor ogen hebt komt er vooraf een gesprek. Hierbij verwoord jij welke kleuren, tinten en materialen het meest in de smaak vallen. Vanuit hier gaan wij aan de slag om het perfecte interieuradvies samen te stellen. Wij passen jou wensen toe en geven uw visie een professionele touch.

Moodboard: het moodboard is een visualisatie van welke sfeer je terug wil zien in het toekomstige interieur.
Visietekst: een visietekst omschrijft welke sfeer er precies bereikt moet worden in het toekomstige interieur en welke materialen het benadrukken.
Visueel Concept: een concept visie door middel van beeld materiaal, waarbij wordt uitgelegd welke sfeer en uitstraling het interieur bevat en welke aspecten dit benadrukken.

Bijzondere wandbekleding

Als u op zoek bent naar een nieuw interieur, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan wandbekleding. Terwijl u daarmee júist voor een exclusieve twist kunt zorgen. Houten panelen, steenstrips, roestverf en leren tegels: we verrassen u graag met de bijzondere alternatieven voor verf en behang!
Bekijk hier onze bijzondere alternatieven.

Actievoorwaarden

  • Het interieuradvies dient bij oplevering betaald te worden, dit bedrag wordt verrekend bij bestelling van de wandbekleding,
  • De actie loop de gehele maand maart,
  • Schrijf je in via onderstaand contactformulier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Laat vrijblijvend uw contactgegevens achter voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Wij nemen graag contact met u op!

    Back To Top