“Some People Look For A Beautiful Place,
Others Make A Place Beautiful”

HAANS Lifestyle

HAANS Lifestyle is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment woonaccessoires voor thuis.

HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze produceren hun eigen collecties onder de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn, waarin echte ambacht te herkennen is. De Initials collectie wordt ontworpen, geselecteerd en gemaakt onder supervisie met de kennis waar HAANS al ruim 50 jaar over beschikt. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengt. Daarnaast verkopen ze exclusief in Europa de merken Schema en Industria.

Haans Inspireert & Combineert!

De collectie van Haans staat voor aandacht en zorgvuldigheid. De liefde voor kleuren en materialen zie je tot in de kleinste details terugkomen. Haans Lifestyle heeft een vergaande passie voor natuurlijk materiaal, handwerk en vakmanschap. Al jarenlang is Haans Lifestyle aanbieder van een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur. Haans Lifestyle inspireert en combineert met de natuur als inspiratiebron.

Onze HAANS collectie:

Back To Top