Meubelen

Bij LUXX hebben we een voorliefde voor bijzondere interieurs. Daarom kiezen we voor meubelen en sferen die nét even anders zijn.

Kwaliteit, warmte en luxe

Bij LUXX vindt u de mooiste meubels voor een luxe, landelijk of modern interieur. Van banken en tafels tot en met kasten: al onze meubelen komen voort uit natuurlijke (hout)materialen en zijn nét even anders. Daarmee haalt u naast dat gevoel van warmte en luxe, ook kwaliteit in huis.

Meubelen met een romantische uitstraling

Meubilair is een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Hout heeft bijvoorbeeld van nature namelijk een robuust en warm karakter, maar zorgt tegelijkertijd voor zachtheid en nostalgie. Bovendien geven houten meubelen uw interieur automatisch een gemoedelijke – en vaak zelfs romantische – uitstraling. En dat past natuurlijk perfect bij een woning met landelijk, industrieel of luxury karakter. Goed om te weten: veel van onze meubelen staan op voorraad bij onze leverancier en zijn dus direct leverbaar.

Laagdrempelig interieuradvies

Veel mensen willen hun interieur vernieuwen, maar weten niet precies hoe ze moeten beginnen. Bij LUXX vinden we het belangrijk dat alle elementen op elkaar af zijn gestemd. Elke ruimte is anders en daarnaast heeft u natuurlijk ook uw eigen woonwensen. Gaat u bijvoorbeeld voor lichte of voor donkere tinten? Voor zachte of voor harde materialen? En voor een landelijke of voor een luxury look? Wij denken graag met u mee! Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Neem een kijkje op onze Interieuradvies pagina.

Onze unieke collectie bestaat uit:

Back To Top