Metropolitan Luxury

PUUUR Luxury Interiors

PUUUR staat voor op maat gemaakte kwaliteitsmeubelen. In hun eigen meubelmakerij en spuiterij die gevestigd zijn in Purmerend, produceren zij een zeer brede collectie meubelen. Ze werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en verwerken hun unieke 2 componenten lak in de meubelen. De uitgebreide collectie wordt geleverd in diverse standaardmaten, maar ze leveren ook maatwerk. Hierdoor krijg je als klant volledig de vrije hand bij het samenstellen van het gewenste interieur van jouw woning of bedrijfsruimte.

Maatwerk

Alle meubelen in onze PUUUR-collectie zijn verkrijgbaar in uitgebreide standaardmaten, maar maatwerk is ook mogelijk. Wij gaan met jouw wensen aan de slag om precies te maken wat je zoekt en je wensen werkelijkheid te laten worden. We nemen de tijd en zorgen ervoor dat jouw droommeubel passend wordt gemaakt voor jouw interieur.

PUUUR biedt een serie losse meubelen aan die beschikbaar zijn in vele kleuren en afwerkingen. Hiernaast biedt PUUUR maatwerk aan met betrekking tot de afmetingen. Mis jij net jouw gewenste formaat, dan kunnen zij dit meubel altijd naar wens aanpassen!

Echte eye-catchers!

De steeds groeiende collectie meubelen van PUUUR zijn echte eye-catchers in ieder interieur. PUUUR heeft een brede lijn aan luxe tafels, wandkasten en slaapkamermeubelen die in diverse uitvoeringen, materialen en maten kunnen worden geleverd.

Een greep uit onze PUUUR collectie:

Back To Top